• info@geefjemobiel.nl

Onze Regio Ambassadeurs zijn inzamelaars graag van dienst en bieden ondersteuning bij het organiseren van een succesvolle inzamelingsactie. Ze zijn jouw aanspreekpunt en denken mee over het marketing en communicatie vraagstuk rondom een actie.

Neem contact op met een van onze Regio Ambassadeurs:

Brabant/Eindhoven e.o.
Floor Bos
floor@geefjemobiel.nl

Of stuur een e-mail naar info@geefjemobiel.nl en er wordt contact met je opgenomen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en ondernemende Regio Ambassadeurs voor in Amsterdam en Den Haag!

Hou je van communiceren, organiseren en contacten leggen? Ben je maatschappelijk betrokken en geïnteresseerd in fondsenwerving? Weet jij organisaties aan je te binden? Dan hebben wij een uitdagende rol voor jou!

Wij zoeken zelfstandige Regio Ambassadeurs die mee willen werken aan de verdere groei en ontwikkeling van GEEF JE MOBIEL, een recycleprogramma voor oude mobiele telefoons dat stichtingen en (sport)verenigingen in staat stelt om extra inkomsten te genereren. GEEF JE MOBIEL is het eerste initiatief van Stichting Erizo.

De uitdaging
Als Regio Ambassadeur is je woon- en leefomgeving je verzorgingsgebied. Je weet verenigingen, stichtingen en bedrijven aan je te binden en bent in staat om GEEF JE MOBIEL te vertegenwoordigen bij lokale overheden (gemeentes) of belangenorganisaties. Je vindt het leuk om in contact te staan met verschillende doelgroepen en weet erachter te komen wat zij belangrijk vinden. Je ondersteunt inzamelaars bij het werven van gelden en draagt daarmee bij aan de doelstellingen van maatschappelijke organisaties in jouw regio.

Je wordt ondersteund door de bestuurders van Stichting Erizo en hebt de vrijheid om een eigen invulling te geven aan de volgende verantwoordelijkheden:
– community management (twitter, facebook en www.geefjemobiel.nl);
– aangaan en onderhouden van contacten met (potentiële) actiehouders, stakeholders en begunstigden;
– organiseren van fundraising events, acties of workshops;
– schrijven en versturen van (web)teksten, (pers)berichten en (e-)mailings;
– signaleren van trends en ontwikkelingen binnen de doelgroep en sector(en);
– officemanagement-taken.

Wat hebben wij te bieden?
Je maakt deel uit van een jonge organisatie en maakt het verschil voor maatschappelijke organisaties binnen jouw omgeving. Als Regio Ambassadeur doe je nieuwe waardevolle ervaringen op (vaak ook een mooie aanvulling voor op je CV) en kun je je netwerk actief inzetten en verder uitbreiden. Je staat in contact met collega ambassadeurs in het land en deelt kennis en ervaringen tijdens regiobijeenkomsten en skype-vergaderingen.

Jouw profiel

– HBO werk- en denkniveau
– affiniteit met non-profit sector, (sport)verenigingen of goede doelen
– het hebben van een actief netwerk is een pré
– zelfstandig en gedisciplineerd
– communicatief zeer vaardig, zowel schriftelijk als mondeling
– flexibel en stressbestendig

Reageer!
Ben jij die enthousiaste en ondernemende Regio Ambassadeur waar wij naar zoeken? Stuur bij interesse een e-mail naar info@geefjemobiel.nl t.a.v. dhr Peter Velthuijsen (voorzitter Stichting Erizo). Vragen over de functie kunnen het makkelijkst per e-mail aan ons gesteld worden.

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel