• info@geefjemobiel.nl

Maak Heppie met je oude mobiele telefoon!Logo Heppie + themaregel PMS
Heppie zamelt oude mobiele telefoons in. Voor iedere ingezamelde telefoon ontvangt Heppie namelijk een vergoeding. De opbrengst komt ten goede aan Heppie en wordt gebruikt om kinderen en jongeren die opgroeien in moeilijke omstandigheden een onbezorgde vakantie te geven. Ons streven is om 5.000 mobieltjes in te zamelen in 2013. Hoe meer mobieltjes, hoe meer kinderen Heppie blij kan maken!

foto 3We kunnen niet zonder jouw hulp!
Het werkt heel simpel. Vraag hieronder een inzameldoos aan en plaats deze op je werk, stage, school of bij je thuis en zamel oude mobieltjes in bij je buren, vrienden, familie en kennissen. Wanneer je 20 mobiele telefoons hebt ingezameld, wordt de doos bij je opgehaald. Geen doos, maar wel in de buurt? Je kan je oude mobieltje inleveren bij Hotel Heppie, Patrijslaan 9 in Geldrop-Mierlo.

Wat doet Heppie?foto 2
Heppie maakt kinderen blij. En dat is nodig, want ook in Nederland zijn er tienduizenden kinderen voor wie het niet mee zit. Bijvoorbeeld omdat ze niet meer thuis kunnen wonen, opgroeien in armoede of omdat ze sociaal zijn uitgesloten. Voor deze kinderen organiseert Heppie het hele jaar door vakanties en weekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Een onvergetelijke ervaring, die het verschil kan maken in het leven van deze kwetsbare kinderen. Heppie is volledig afhankelijk van vrijwillige inzet, giften en fondsenwervende acties. Kijk voor meer informatie op heppie.nl.

Meld je nu aan als inzamelaar en maak kans op een mooie prijs!
Wanneer je vóór 1 september 20 of meer oude mobieltjes inlevert, maak je kans op een weekendarrangement voor 2 personen in het Jack Sparrow Hotel Diemelsee. Lees meer>

VRAAG DIRECT EEN INZAMELDOOS AAN

* velden verplicht invullen
Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel