• info@geefjemobiel.nl

05-11-2012

Steunpunt Vrijwilligerswerk Loon op Zand heeft de aanwezige vrijwilligersorganisates in haar gemeente gewezen op GEEF JE MOBIEL. Via een digitale nieuwsbrief heeft het Steunpunt haar achterban geattendeerd op de mogelijkheden om via het inzamelprogramma van GEEF JE MOBIEL extra inkomsten te genereren voor hun organisaties. Klik hier voor de nieuwsbrief.

Geïnteresseerde organisaties kunnen zich via onze website aanmelden als inzamelaar en ontvangen vanuit GEEF JE MOBIEL de nodige informatie en ondersteuning om de inzameling tot een succes te brengen.

Steunpunt Vrijwilligerswerk Loon op Zand
Het Steunpunt Vrijwilligerswerk biedt ondersteuning aan 250 vrijwilligersorganisaties,  5000 vrijwilligers en alle andere geïnteresseerden in de (omgeving van) gemeente Loon op Zand. Het steunpunt is gevestigd in Kaatsheuvel. Meer informatie over het werk van het Steunpunt en de het bericht over GEEF JE MOBIEL is hier terug te vinden.

Comments are closed.

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel