• info@geefjemobiel.nl

26-11-2012

Enthousiaste en creatieve stagiaire marketing / communicatie gezocht!
Hou je van communiceren, schrijven en organiseren? Ben je geïnteresseerd in fondsenwerving en maatschappelijke onderwerpen? Weet jij organisaties op een actieve en enthousiaste manier te benaderen en te betrekken? Dan hebben wij een uitdagende stageplaats voor jou!

Wij zoeken een zelfstandige stagiaire die mee wil werken aan de groei en ontwikkeling van het label GEEF JE MOBIEL, een recycleprogramma voor oude mobiele telefoons dat stichtingen en (sport)verenigingen in staat stelt om extra inkomsten te genereren. GEEF JE MOBIEL is het eerste duurzame fonds wervende initiatief van Stichting Erizo.

De uitdaging…
Wij zoeken een enthousiaste en vooral creatieve stagiaire die het leuk vindt om actief bezig te zijn met GEEF JE MOBIEL. Je deinst er niet voor terug om gemeentes, koepelorganisaties, stichtingen of bedrijven te benaderen en op een actieve manier te betrekken bij ons initiatief. Je vindt het leuk om voor en met verschillende doelgroepen (gemeente-ambtenaren, vrijwilligers, sportbestuurders, etc.) te werken en weet erachter te komen wat zij belangrijk vinden. Je ondersteunt ze bij het werven van gelden en draagt bij aan de doelstellingen van maatschappelijke organisaties

Je werkt binnen onze organisatie onder begeleiding van twee bestuurders van de stichting, maar hebt de vrijheid om een eigen invulling te geven aan de gestelde verantwoordelijkheden:
– officemanagement-taken
– community management (social media)
– schrijven en versturen van (web)teksten, (pers)berichten en (e-)mailings
– ontwikkelen van communicatiemiddelen (online en offline)
– aangaan en onderhouden van contacten met stakeholders, actiehouders en begunstigden
– organiseren van kennis- en informatiebijeenkomsten
– signaleren van trends en ontwikkelingen binnen de doelgroep en sector(en)

Jouw leer-plek…
– een stageplek met veel mogelijkheden om te leren en zelfstandig te werken;
– een klein team binnen een jonge organisatie;
– flexibiliteit in werktijden (minimaal 20 uur per week, zelf in te vullen);
– werken vanuit huis of op locatie;
– stagevergoeding;
– een voltijd stage voor minimaal 3 maanden.

Jouw profiel
– HBO werk- en denkniveau
– woonachtig in de regio Den Haag
– opleiding in de richting Communicatie, Commerciële Economie of gerelateerd hieraan
– affiniteit met non-profit sector of goede doelen
– zelfstandig en gedisciplineerd
– communicatief zeer vaardig, zowel schriftelijk als mondeling
– flexibel en stressbestendig

Reageer!
Ben jij die gedreven stagiaire waar wij naar zoeken? Stuur dan je CV met motivatie naar info@geefjemobiel.nl t.a.v. dhr Peter Velthuijsen (voorzitter Stichting Erizo). Vragen over de stageplek kunnen het makkelijkst per e-mail aan ons gesteld worden.

Comments are closed.

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel