• info@geefjemobiel.nl

03-06-2014

Stichting Dierenfonds zet zich in voor verbetering van de leefomstandigheden van de dieren in Nederland. Wij vinden het logobelangrijk  mensen te informeren over (huis) dieren en wat er bij komt kijken. Een verbetering van de leefomstandigheden van dieren kan pas plaatsvinden als men begint met de verantwoordelijkheid te nemen van de eigen (huis) dieren.

Kinderfonds
Stichting Dierenfonds helpt door het mogelijk maken van voorlichting. Het kinderfonds is speciaal voor dit doel opgericht om kinderen op een speelse manier om te laten gaan met huisdieren. Dit is de basis om het dierenwelzijn in Nederland op lange termijn te kunnen verbeteren.

Door samen te gaan werken met GEEF JE MOBIEL krijgen de kinderen op een leuke manier de mogelijkheid om ook in hun buurt bij te dragen aan een goede voorlichting over het houden van (huis) dieren. Met de opgehaalde mobieltjes wordt het mogelijk om aan verschillende activiteiten op kinderboerderijen een bijdrage te kunnen geven.

Iedereen kan hiervan profiteren dankzij het unieke initiatief dat GEEF JE MOBIEL ons biedt. Begin nu met inzamelen en help mee ook bij jouw in de buurt. De eerste activiteiten hebben reeds plaatsgevonden en er volgen er nog meer.

Ga naar www.geefjemobiel.nl/dierenfonds en vraag een inzameldoos aan. Samen maken we het verschil!

Comments are closed.

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel