• info@geefjemobiel.nl

Lever je oude mobieltjes in op Sportfair Haarlemmermeer en win een weekend weg
Op 23 juni a.s. vindt de Sportfair Haarlemmermeer plaats, het evenement voor bekende en onbekende sporten. Tijdens dit evenement worden oude mobiele telefoons ingezameld voor het goede doel. De opbrengst gaat geheel naar het Jeugdsportfonds.

Kom naar de stand van GEEF JE MOBIEL
De stand van GEEF JE MOBIEL is terug te vinden op de Sportboulevard. Kom langs om je oude mobiele telefoons in te leveren of voor meer informatie over het inzamelprogramma voor (sport)verenigingen of stichtingen.

Maak kans op een weekendarrangement voor 2 personen in het Jack Sparrow Hotel!
Bij inlevering van 2 oude mobieltjes maak je kans op een lang weekend weg in het Jack Sparrow Hotel. Het weekendarrangement is voor 4 dagen – 3 nachten – met aankomst op donderdag in de maand oktober.*

Het kleinschalige Nederlandse hotel “Jack Sparrow” is werkelijk uniek gelegen, direct aan de oevers van de Diemelsee enkamer 01biedt een schitterend panorama uitzicht over het stuwmeer. Een waar paradijs voor watersporters, wandelaars en natuurliefhebbers. Alle kamers zijn modern ingericht en beschikken over eigen badkamer, zitje en tv met Nederlandse zenders en een balkon met fraai uitzicht over de Diemelsee.

sparrow (17)Het hotel ligt op slechts 10 minuten rijden van Willingen en bovendien zeer centraal ten opzichte van de diverse bezienswaardigheden die het Sauerland te bieden heeft. Overdag en ‘s avonds kunt u natuurlijk ook op het strand of ons mooie zonneterras genieten van een hapje of een drankje. Een gratis rondvaart over de Diemelsee is bij het weekend inbegrepen.

Logo Jack Sparrow GROOT (1)

 

* Het aanbod is op basis van beschikbaarheid. Aan het einde van de Sportfair wordt een winnaar getrokken.

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel