• info@geefjemobiel.nl

Kan een inzamelingsactie ook structureel van aard zijn?
Ja dat kan! Wij staan open voor inzamelaars die éénmalig of structureel willen inzamelen. Een actie kan een bepaalde looptijd hebben, maar er kunnen natuurlijk nieuwe acties worden geïnitieerd. De inzamelaar bepaalt!

Moet mijn oude mobiel nog werken?
Het is mogelijk  om zowel werkende als niet-werkende mobiele telefoons bij ons in te leveren. Dus beschadigd, mee gewassen, kapotte of goed werkende telefoons: alles is welkom! Nog goed functionerende toestellen leveren wel meer op. De staat van de mobiele telefoons is dus van invloed op de totale opbrengst.

Wat als er nog gegevens op mijn telefoon staan?
Indien er nog gegevens in het geheugen van de telefoon staan opgeslagen, worden deze verwijderd. Eventueel nog aanwezige sim- of geheugenkaarten worden vernietigd.

Kan ik elk type mobieltje inleveren?
Ja! Ieder mobieltje vertegenwoordigd een bepaalde waarde. Echter, nieuwere type toestellen leveren meer geld op.

Mag ik ook enkele toestellen inleveren?
Ja dat mag. Daarbij kan je op de pagina ‘acties’ kijken welke organisatie je hiermee wilt steunen. We vragen je voor de verzending gebruik te maken van een enveloppe. Je kan deze gratis toesturen door ons antwoordnummer te gebruiken.

Kunnen opladers ook worden ingeleverd?
Ja dat kan, maar u ontvangt hiervoor geen extra vergoeding. Oude opladers zijn wel milieu belastend en dus meer dan welkom. De opladers zullen in dat geval tezamen met de oude mobiele telefoons worden gerecycled.

Hoe lever ik de ingezamelde mobieltjes in?
Op de pagina ‘inleveren’ kan je informatie hierover terugvinden.

Wat is de vergoeding per mobiele telefoon?
Na ontvangst worden de ingezamelde toestellen door onze partnerorganisatie beoordeeld en op waarde geschat. De totale opbrengst, verminderd met 10% deelnemersbijdrage, wordt hierna uitgekeerd aan de inzamelaar of begunstigde.

Kan ik ook mobiele telefoons in een eigen enveloppe of doos opsturen?
Graag en je kan deze gratis verzenden door ons antwoordnummer hiervoor te gebruiken.  Zie de pagina  ‘inleveren’.

Waar kan ik een doos voor postverzending aanbieden?
U kunt terecht bij een van de 2.600 postkantoren van PostNL in Nederland. Zie de pagina ‘inleveren’.

Wat gebeurt er na inlevering met de oude mobiele telefoons?
Ingeleverde toestellen worden via onze partnerorganisatie in een recycleprogramma opgenomen.

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel