• info@geefjemobiel.nl

07-03-2013

logo[1]De Nederlandse Jeu de Boules Bond en GEEF JE MOBIEL gaan samenwerken om verenigingen te ondersteunen bij het werven van fondsen. De ongeveer 200 aangesloten verenigingen kunnen middels het inzamelen van oude, afgedankte mobieltjes geld ophalen voor de clubkas. GEEF JE MOBIEL biedt naast de middelen ook ondersteuning bij het organiseren van een succesvolle inzamelingsactie en het mobiliseren van leden en sponsoren.

Inzamelen loont
Naast het kledingproject ReShare van het Leger des Heils is de samenwerking met GEEF JE MOBIEL een nieuwe mogelijkheid voor verenigingen om extra inkomsten te genereren. Naast het financiële aspect, draagt een vereniging als inzamelaar ook bij aan een beter milieu doordat oude mobiele telefoons worden gerecycled of hergebruikt in ontwikkelingslanden. Kortom, een volledig duurzame manier van fondsenwerving.

Meld je vereniging aan
Het aanmelden van je vereniging kan eenvoudig op www.geefjemobiel.nl en onder het kopje ‘Start je actie’. Voor vragen kan je ons per e-mail bereiken op info@geefjemobiel.nl.  Voor vragen kun je ook terecht bij Twan Beckers (beleidsmedewerker, Nederlandse Jeu de Boules Bond) .

Kennisdeling
Naast toegang tot het programma, gaan de Nederlandse Jeu de Boules Bond en GEEF JE MOBIEL zich ook inzetten om kennisdeling op het gebied van fondsenwerving en sponsoren te bevorderen door best practices te delen.

Comments are closed.

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel