• info@geefjemobiel.nl

19-10-2014

Op 22 november 2014 heeft GEEF JE MOBIEL de Grote Inzameldag georganiseerd.

Op deze dag hebben een aantal organisaties met hun leden zoveel mogelijk oude mobieltjes, cartridges en oude computerapparatuur verzameld om daarmee geld op te halen voor hun eigen organisatie.  Bij de stichting of vereniging komt een container en inzamelbak op locatie te staan. Leden of betrokkenen kunnen langs komen om oude spullen in te leveren, waaronder afgedankte:

  • mobiele telefoons;
  • elektronische apparatuur;
  • computers en randapparatuur, zoals: beeldschermen, printers, modems, scanners etc.;
  • lege inkt cartridges;
  • metalen spullen of materialen

De ingeleverde producten zullen aan het eind van deze dag tussen 16.00 en 18.00 uur worden opgehaald. De ingezamelde producten vertegenwoordigen een waarde. Deze waarde zal door ons worden uitgekeerd aan de deelnemende organisaties.

Vergelijkbaar als bij een inzamelactie van oude mobieltjes wordt door ons een kostenpercentage van maximaal 20% ingehouden, om de kosten van de organisatie van de inzameldag en de coördinatie rondom het inleveren en waarderen van ingeleverde materialen.

Meld uw organisatie aan!
Wilt u ook deelnemen aan de Grote Inzameldag? Stuur een e-mail naar info@geefjemobiel.nl onder vermelding van de naam van je organisatie en contactgegevens. Je ontvangt hierna een bevestiging van je deelname. In aanloop naar de inzameldag wordt aanvullende informatie toegestuurd.

Comments are closed.

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel