• info@geefjemobiel.nl

GEEF JE MOBIEL en steun KiKa kinderen kankervrij!

Maak kinderen met kanker blij met uw oude mobiel!
Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een oude mobiele telefoon in de kast liggen. Wij, de Mannen voor KiKa, zamelen oude en kapotte mobieltjes in, met het doel ze een tweede leven te geven of te recyclen. De opbrengst van deze telefoontjes komt dan ook volledig ten goede aan kinderen met kanker en KiKa. Ons streven is om de genezingskans van kinderkanker van 75% naar 95% te brengen. Zonder je hulp en steun is dit echter niet mogelijk. Hoe meer mobieltjes wij ontvangen hoe meer geld wij kunnen inzamelen voor onderzoek naar genezing van kinderkanker.

Hoe kan jij ons helpen?
Het is eigenlijk heel simpel. Vraag een inzameldoos aan en plaats deze op je werk, school of vereniging. Wanneer er 20 of meer mobieltjes in de doos aanwezig zijn dan wordt deze weer opgehaald.

Wat doet KiKa?poster_jeroen_Kika
Stichting KiKa heeft als algemeen doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Met het inzamelen van uw oude mobiele telefoon steunt u niet alleen KiKa en kinderen met kanker, ook voorkomt u dat uw oude mobieltjes op de vuilnisbelt terecht komen. Oftewel, met het inzamelen van oude mobieltjes draagt u bij aan een beter milieu.

VRAAG METEEN EEN INZAMELBOX AAN!
Wil jij ook helpen? Voor meer informatie of voor het aanvragen van een inzamel box kunt u contact opnemen. Samen staan we sterk!

VRAAG DIRECT EEN INZAMELDOOS AAN

* velden verplicht invullen
Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel