• info@geefjemobiel.nl

01-09-2015

Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand.

De Nederlandse Brandwonden Stichting bestaat al ruim 40 jaar. In die jaren hebben zij dankzij de inzet en steun van mensen die deze stichting een warm hart toedragen veel bereikt. Belangrijk wetenschappelijk onderzoek heeft de behandelingen enorm verbeterd, evenals de overlevingskans bij brandwonden en de kwaliteit van leven van mensen met brandwonden. Ook preventie campagnes hebben zichtbaar resultaat opgeleverd. Maar om dit werk te kunnen blijven voortzetten, is geld nodig. Ernstige brandwonden zetten iemands leven blijvend op z’n kop. Het medische traject, met tientallen operaties, duurt soms jaren. Om nog maar te zwijgen over de psychologische impact die blijvende littekens met zich meebrengen. Mensen met brandwonden worden vaak nagestaard, gemeden en soms niet voor vol aangezien. De Brandwonden Stichting helpt brandwondenslachtoffers om hier mee om te gaan.

Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen. Er wordt natuurlijk al aan collectes gedaan door middel van het direct inzamelen van geld. Het kan nu ook op een andere manier!

Iedereen heeft thuis wel een oud mobieltje liggen waar hij of zij niets meer mee doet. Deze mobieltjes zijn geld waard. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!

Zamel in voor de Brandwondenstichting

Zamel ook in voor de Brandwondenstichting

Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Deze inzameling actie duurt zo’n twee maanden, waarna de inhoud wordt ingeleverd. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld, afhankelijk van de leeftijd van het mobieltje. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting!

Zo kan jouw oude mobieltje een bijdrage leveren!

Buiten mobieltjes kunnen ook de volgende producten ingeleverd worden:

  • oude elektronische apparatuur;
  • computers en randapparatuur, zoals: beeldschermen, printers, modems, scanners et cetera;
  • inkt cartridges;
  • elektrische bekabeling.

Het brengt allemaal geld op! Ik vraag jullie dan ook om thuis op zoek te gaan en dit mee te nemen naar de brandweer!

Past het item niet in de box?, neem dan even contact met mij op via tom.polman@vrh.nl

De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Het uitgekeerde bedrag aan de Brandwonden Stichting zal aan het einde van de collecteperiode bekend worden gemaakt! Meer informatie over de Stichting, eerste hulp bij brandwonden, ervaringsverhalen van brandwondenslachtoffers en een overzicht van lopend wetenschappelijk onderzoek vind je op: www.brandwondenstichting.nl.

Namens de brandwondenstichting alvast bedankt!

Comments are closed.

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel