• info@geefjemobiel.nl

13-03-2013

Je oude mobiel een goede nieuwe bestemming geven? Doneer hem dan aan Kolfvereniging Het Vechthuis.

Utrecht – Kolfvereniging Het Vechthuis gaat, na het binnenhalen van enkele particuliere donaties, zich extra bezig houden met het vinden van donaties, sponsoring etc. Met de opgehaalde middelen kan Kolfvereniging Het Vechthuis trachten de gestelde doelen behalen. Eén van de nieuwe initiatieven is deelname aan GEEF JE MOBIEL.

Kolfvereniging Het Vechthuis is druk bezig om de pas opgerichte vereniging vorm te geven. Hiervoor zijn natuurlijk ook voldoende financiële middelen nodig en daarom zijn zij hard op zoek naar donaties van particulieren en bedrijven en verschillende vormen van sponsoring. De donaties, sponsoring etc. zullen o.a. worden gebruikt voor:
• het aflossen van de rentevrije lening die de Vereniging heeft gekregen van Party- en Congrescentrum Het Vechthuis (de wedstrijdbaan van Kolfvereniging Het Vechthuis is gevestigd in dit complex);
• bekostigen en organiseren van Kolfclinics om mensen kennis te laten maken met het Kolfspel;
• organiseren van wedstrijden en toernooien;
• ontwerpen en drukken van flyers;
• ontwerpen en drukken van verschillende soorten drukwerk;
• bekostigen en onderhouden van de website www.kolfvereniginghetvechthuis.nl;
• eventuele reis- en onkostenvergoedingen voor onze Kolfambassadeurs.

Bekijk het compilatiefilmpje van diverse clinics om een idee te krijgen wat kolven is.

U kunt deze vereniging helpen door uw oude mobiele telefoon te doneren!
Stuur een bericht via het contactformulier op de website, http://kolfvereniginghetvechthuis.nl/contact/. Desgewenst zullen zij uw (bedrijfs)naam vermelden op de sponsorlijst op de website. Uiteraard zijn zij iedereen dankbaar die Kolfvereniging Het Vechthuis steunt, op welke manier dan ook!

Deel dit bericht onder uw vrienden, kennissen en relaties. We hopen hierdoor dat wij zoveel mogelijk mensen met deze actie kunnen bereiken en hopen op een groot aanbod aan oude mobiele telefoon(s)!

www.kolfvereniginghetvechthuis.nl
Facebook: www.facebook.com/kolfvereniging.hetvechthuis
Linkedin: http://nl.linkedin.com/groups/Kolfvereniging-Het-Vechthuis-4614284
Twitter: @KolfVechthuis

Comments are closed.

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel