• info@geefjemobiel.nl

09-11-2012

Met de feestdagen voor de deur is het goed om je in aanloop hier naar toe in te zetten voor de maatschappij. Voor bedrijven een goed moment om invulling te geven aan ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ (MVO).

Met onze ‘kerstactie’ biedt GEEF JE MOBIEL zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheid om iets terug te geven door samen met collega’s en/of klanten oude mobiele telefoons in te zamelen Als organisatie of inzamelaar bepaal je zelf voor welk doel er wordt ingezameld.

Ook kan je de opbrengst doneren aan het doel dat wij vanuit GEEF JE MOBIEL aan de kerstactie hebben gekoppeld, het project Creciendo Unidos van Wereldkinderen. Dit project biedt werkende straatkinderen uit sloppenwijken in Bogotá (Colombia) een toekomst. Kortom, een groot gebaar met een kleine collectieve inspanning!

Hoe werkt het?
Deelnemen is eenvoudig en kan in 4 stappen:
1) kies of bepaal het doel van de inzamelingsactie
2) meld je organisatie of afdeling aan via ‘Start je actie’ of per e-mail via info@geefjemobiel.nl
3) mobiliseer je collega’s en/of het netwerk van je organisatie
4) stuur de ingezamelde toestellen gratis op naar ons antwoordnummer .

Meld je bedrijf aan en zamel in tot 20 december!
Na aanmelding ontvangt je een actiepakket per post, met daarin o.a. een inzamelbox.We streven ernaar om de donatie(s) voor de kerst uit te keren aan de begunstigden. Hiervoor is het noodzakelijk dat ingezamelde toestellen vóór 20 december worden ingeleverd. Bij een opbrengst van meer dan €500,- ontvangt je als organisatie of inzamelaar een certificaat van deelname. Het certificaat wordt op locatie uitgereikt en wij zorgen voor gepaste publiciteit.

Doe mee met de kerstactie en meld je bedrijf, organisatie of afdeling nu aan!

Comments are closed.

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel