• info@geefjemobiel.nl

19-02-2013

Iedereen die een ongebruikt, oud mobieltje in de kast heeft liggen, kan deze doneren aan Care4kids. Op een van de negen locaties van Zorgorganisatie RAZ in Nederland staan in de maand maart inzamelbakken klaar van het inzamelprogramma GEEF JE MOBIEL. De opbrengst van de actie komt geheel ten goede aan het Care4Kids Event Heino.

Gratis kop thee of koffie

Als dank ontvangen alle deelnemers aan de inzamelingsactie krijgen in de ECR’s een lekker kopje koffie of thee. In restaurant ’t HoogeHuus is er in maart een speciale actie: wie daar een mobieltje doneert, krijgt de koffie of thee gratis bij het bestellen van koffie of thee met gebak.

Op de volgende locaties kunnen oude mobieltjes ingeleverd worden:
ECR Groot Stokkert in Wapenveld
ECR De Keizershof in Utrecht
ECR De Horst in Huis ter Heide
ECR Boldershof in Amersfoort
ECR Sibelius in Oss
ECR Domaine Cauberg in Valkenburg
ECR Sparrenheuvel in Bosch en Duin
Restaurant ’t HoogeHuus in Heino

Ga voor adressen naar www.ecr.eu  en klik op ‘woonzorglocaties’.

Care4Kids Event Heino
Care4Kids Event Heino is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij zorggezinnen die normaal niet makkelijk op vakantie kunnen, een weekend lang gratis in de watten worden gelegd op bungalowpark Landgoed Old Heino. In 2013 wordt alweer de vijfde Care4Kids gehouden van 27 tot en met 30 september. Meer weten? Ga naar de website van Care4kids voor meer info over het Care4kids Event Heino.

Comments are closed.

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel