• info@geefjemobiel.nl

Voor het inleveren van een volle inzamelbox of pakket maken wij gebruik van de pakketservice van DHL.
Hiervoor dien je 3 stappen te volgen:

Inzamelbox
Inzamelbox

1) Je meldt het pakket aan bij: www.dhlforyou.nl en vermeld hierbij onze adresgegevens en emailadres:

Stichting Erizo
contactpersoon: t.a.v. Peter Velthuijsen
Groen van Prinstererlaan 24
2271 EN Voorburg
info@geefjemobiel.nl

Wanneer je ons email hebt vermeld, ontvangen wij een bericht zodra het pakket bij onze lokale DHL vestiging is aangekomen.

2) Je betaalt €4,- (incl. BTW) per pakket (max. 10 kg, inhoud max 60 liter) middels een elektronische betaling. De gemaakte kosten keren wij uit, tezamen met de opbrengst van de ingezamelde mobieltjes. Dit specificeren wij in het overzicht dat wij na waardering toesturen.

3) Hierna print je de verzendformulieren uit, plakt deze op het pakket en brengt het geheel naar  een DHL Servicepoint bij jou in de buurt. Klik hier om het dichtstbijzijnde DHL Servicepoint te vinden.

Vóór verzending vragen wij je aandacht voor het volgende:
gebruik een stevige kartonnen doos (anders dan de inzameldoos die je via Geefjemobiel.nl hebt gekregen) en sluit deze af met tape. Op deze manier kan de inzameldoos van GEEF JE MOBIEL door u (her)gebruikt worden;
– zorg ervoor dat u afzender en actie op de doos vermeld;
– voor vragen over verzending kun je contact opnemen via info@geefjemobiel.nl.

Op deze manier zorgen we er voor dat de gebruikte mobieltjes en de uiteindelijke opbrengst op de juiste plaats terecht komen!

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel