• info@geefjemobiel.nl

Geld ophalen in 4 stappen via het inzamelprogramma van GEEF JE MOBIEL:

1) Bepaal je doel

Kies voor aanmelding een doel en maak het tastbaar of concreet. Voor een vereniging kan dit de verbouwing van een clubgebouw zijn of de organisatie van een jeugdkamp. Als stichting kan je fondsen werven voor de doelbesteding, bijvoorbeeld voor de financiering van activiteiten voor zieke kinderen.

2) Meld je aan
Via de pagina ‘Start je actie‘ is het mogelijk je actie aan te melden. Vul de velden in en check de gegevens goed voordat je deze verstuurd. Hierna ontvang je inzamelmateriaal (inzamelbox, poster, banner voor op de website) en informatie over (best) practices.

3) Start je actie!
Het is van belang om de inzamelingsactie zo breed mogelijk uit te zetten. Denk vooraf na over je boodschap, wijze van communiceren en kanalen waar je de actie verspreidt. Daarbij moet het doel van de inzamelingsactie centraal staan: Waar gaat de opbrengst naar toe? Mobiliseer leden/sponsoren/buurtbewoners/bedrijvennetwerk/etc. en haal zoveel mogelijk mobieltjes op om je doel te bereiken. Download onze banner voor op de website van je organisatie of druk onze poster af om extra aandacht te trekken voor de inzamelingsactie.

GEEF JE MOBIEL beschikt over kennis van fondsenwerving vanuit de goede doelensector en kan (op afstand) adviseren over het uitrollen van je actie. Voor advies kan je contact opnemen via info@geefjemobiel.nl

4) Realiseer je doel
Wanneer je de ingezamelde toestellen wilt inleveren, kan je hiervoor een afspraak maken. De inzameling wordt in principe altijd door ons opgehaald. Wij hanteren hiervoor een minimum aantal van 20 mobieltjes. Na ontvangst sturen wij jou als inzamelaar een rapportage met daarin de waardering. Dit gebeurt op basis van waardering; wij keren geen vast bedrag per toestel uit maar beoordelen de gehele inzameling. Immers, een nieuw(er) en werkend toestel vertegenwoordigd een ander bedrag dan een oud(er) en kapot mobieltje. Het totaal bedrag wordt overgemaakt op de rekening van de sportvereniging, zoals bij aanmelding opgegeven. Hierover houden wij 20% in om gemaakte kosten te dekken. Vooraf vragen wij geen investering aan inzamelaars.

Contact
Voor vragen of het maken van een inleverafspraak kan je contact opnemen met het secretariaat van GEEF JE MOBIEL via info@geefjemobiel.nl Ga nu naar ‘Start je actie‘ en haal geld op voor jouw doel!

Veel succes met inzamelen en onthoud goed: creativiteit wordt beloond!

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel