• info@geefjemobiel.nl

30-12-2012

De afgelopen weken hebben zich bij GEEF JE MOBIEL  in totaal 6 nieuwe deelnemers aangemeld. De nieuwe deelnemers zamelen allemaal in voor een project binnen hun eigen organisatie. De projecten lopen flink uiteen. Zo zamelt SV Venray oude mobieltjes in om geld op te halen voor de verbouwing van het clubgebouw en is de opbrengst van het vocaal ensemble ‘Ars Musica’, eveneens uit Venray, bestemd voor het aanstaande jubileumfeest.

De nieuwe aanmeldingen en hun doelbestedingen tonen aan dat het recycleprogramma van GEEF JE MOBIEL voorziet in de behoefte van lokale stichtingen en verenigingen om extra inkomsten te genereren, naast lidmaatschappen en sponsoring.

Nieuwe deelnemer ‘Harmonie Sub Matris Tutela’ is van plan om de extra inkomsten te gebruiken als impuls voor de vereniging. ‘Harmonie Sub Matris Tutela investeert momenteel veel in de jeugd (werving en binding). Het is belangrijk om jeugdige muzikanten te binden aan onze vereniging. Daarvoor zijn investeringen nodig in o.a. goede instrumenten, leuke activiteiten en enthousiaste docenten.’

De volgende organisaties zijn begonnen met inzamelen:
Harmonie Sub Matris Tutela (Oostrum)
SV Venray (Venray)
Koor Harmony (Venray)
M.M.S.K. St. Petrus Banden (Venray)
Groot vocaal ensemble ‘Ars Musica’ (Venray)
Stichting Sumba Care (Den Haag)

Ook benieuwd wat het recycleprogramma van GEEF JE MOBIEL voor jouw organisatie kan betekenen? Kijk voor meer informatie op www.geefjemobiel.nl of stuur je vragen of opmerkingen aan info@geefjemobiel.nl

Comments are closed.

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel