• info@geefjemobiel.nl

24-02-2013

Met plezier stellen wij Floor Bos aan je voor. Floor komt ons team versterken en gaat als Regio Ambassadeur aan de slag. Ze wordt het aanspreekpunt en gezicht van GEEF JE MOBIEL in de provincie Brabant en specifiek de omgeving Eindhoven.

‘Het lijkt me een mooie uitdaging om organisaties te helpen met het realiseren van hun maatschappelijke doelen’ (Floor Bos, Regio Ambassadeur)MMP_7064
Hi! Ik ben Floor Bos, derdejaars SPECO (sportmarketing en –management) student aan de Fontys Economische Hogeschool van Tilburg. Binnen mijn rol als Regio Ambassadeur wil ik mijn opgedane kennis vanuit studie in de praktijk brengen. Ook mijn onlangs afgeronde stage op de afdeling Sport van stadsdeel Zuid in Amsterdam neem ik mee bij de invulling van deze functie. Deze afdeling biedt onder meer ondersteuning aan (sport)verenigingen, wat ook een doelgroep voor GEEF JE MOBIEL is. Het lijkt me een mooie uitdaging om organisaties te helpen met het realiseren van hun maatschappelijke doelen.

Word onze Regio Ambassadeur in Amsterdam of Den Haag!
We zijn nog op zoek naar enthousiaste en ondernemende Regio Ambassadeurs, sluit je bij ons aan en stuur bij interesse een e-mail naar info@geefjemobiel.nl (t.a.v. Peter Velthuijsen, voorzitter St. Erizo).

Comments are closed.

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel