• info@geefjemobiel.nl

Help het Dierenfonds met inzamelen van oude mobieltjes


Stichting Dierenfonds
 organiseert activiteiten voor kinderboerderijen in Nederland. Door hen te ondersteunen bij het inzamelen van oude mobiele telefoonslogo kunnen deze activiteiten worden gerealiseerd. Hoe meer mobieltjes er gegeven worden hoe meer activiteiten we mogelijk kunnen maken bij jou in de buurt.

Educatie
Stichting Dierenfonds steunt educatieve dierenwelzijnsprojecten. Hierbij kun je denken aan activiteiten die georganiseerd worden op kinderboerderijen. De nadruk bij deze activiteiten ligt op het voorlichten van kinderen van de basisschool en speelse omgang met (huis)dieren. Wist je dat educatieveel kinderen en ouders niet weten dat konijnen een maatje nodig hebben en best veel verzorging vragen. Vaak impulsief aangeschaft en vaak al na een tijdje weer weg gedaan, terwijl ze in eerste instantie zo schattig waren. Voorlichting kan hier verandering in brengen.

Stichting Dierenfonds is volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers voor haar activiteiten. Voor meer informatie kijk op onze website, www.stichtingdierenfonds.nl

Vraag een inzameldoos aan en stuur een volle doos kosteloos retour Via onderstaand formulier kan je een inzameldoos aanvragen welke je per post ontvangt. Omdat wij zo blij zijn met jouw inzet vergoeden wij de verzendkosten van de ingezamelde mobieltjes. Samen maken we het verschil!

Voor vragen over het inzamelen en weer inleveren kun je mailen naar info@stichtingdierenfonds.nl

Meld je nu aan!

* velden verplicht invullen
Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel