• info@geefjemobiel.nl

09-11-2012

Onzichtbaar Anders is gespecialiseerd in het omgaan met kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum of een andere (gedrag)stoornis zoals ODD, CD, ADHD. Samen met dekinderen en hun familie wordt er aan deze problemen gewerkt, om er voor te zorgen dat het ‘normale’ leven zo gewoon mogelijk verloopt. Onzichtbaar Anders biedt de volgende mogelijkheden:
logeerweekenden/midweken
activiteiten
intensieve begeleiding/coaching
behandelen
diagnosticeren

5 Jaar geleden is de organisatie begonnen als ‘Stichting Vrienden van Tom’. De oprichters liepen met de zorg voor hun kind Tom tegen falende hulpverlening en beperkte mogelijkheden aan, met de oprichting van de stichting als gevolg. In de afgelopen jaren is deze organisatie en begrip geworden en is er o.a. meegewerkt aan allerlei TV programma’s. Inmiddels telt het team van professionals ca. 50 mensen. Omdat Tom nu ouder wordt en straks de maatschappij ingaat, is de naam van de stichting veranderd in: ‘Onzichtbaar Anders’. Steun het werk van Stichting Onzichtbaar Anders en @geefjemobiel!

Comments are closed.

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel