• info@geefjemobiel.nl

15-10-2012

Prima Ondernemen Award 2012-2013

Van der Windt Verpakking, maatschappelijk partner van GEEF JE MOBIEL, maakt kans op een prestigieuze prijs op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Deze keer is het de PRIMA Ondernemen Award 2012-2013. Van der Windt Verpakking is één van de negen genomineerden. In januari 2013 valt de beslissing of ze ook daadwerkelijk de Award winnen.


PRIMA Ondernemen Award
De award is een initiatief van de NRK, de Federatie van Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie. De jury was enthousiast over de manier waarop Van der Windt bezig is met verantwoord te ondernemen. “Duurzaamheid is als kernwaarde ingebouwd in de organisatie. Er is sprake van een krachtige en geloofwaardige aanpak van MVO voor de lange termijn”, aldus de jury.

Van der Windt heeft de laatste jaren geïnvesteerd in een milieuvriendelijke werkwijze. Doel van dit beleid is het terugdringen van de CO2-uitstoot met 15 procent t/m 2015.

Wilt u stemmen of zien wie de andere finalisten zijn? Ga dan naar http://www.nrk.nl

Comments are closed.

Uitgelicht
Lever je mobiele telefoon in voor de Brandwonden Stichting!
Jaarlijks vallen er nog steeds veel slachtoffers door brand. Collecte is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron voor de Brandwonden Stichting en daar kunnen wij aan meehelpen.
Iedereen heeft thuis wel oude mobieltje(s) liggen. Lever ze in voor het goede doel en ons milieu! Hoe langer je ze laat liggen hoe minder ze opbrengen!
Op iedere kazerne in de Veiligheidsregio Haaglanden komt bij de receptie of bevelvoerderskamer een kartonnen inzameling box te staan. Voor ieder mobieltje dat is ingeleverd krijgen wij geld. Met dit geld kunnen wij dan een donatie doen aan de Brandwonden Stichting! De actie start in de eerste week van september en zal eindigen op 31 oktober.

Geefjemobiel bij RTL4
Geefjemobiel.nl heeft weer een leuk nieuwtje. Voor het programma “Wist je dat?” van RTL 4 heeft Geefjemobiel.nl meegewerkt aan een item over duurzaam (her)gebruik en recycling van mobiele telefoons. Ben je benieuwd naar het item, dan kan je het bekijken op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=LjKpj8EqpmE

Ook een 'Grote Inzameldag' organiseren?!
Subsidies worden teruggeschroefd en inkomsten lopen terug. Daarom biedt GEEF JE MOBIEL stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om een inzameldag te organiseren en geld op te halen voor hun organisatie. Gebruikte mobieltjes, oude elektronische apparatuur, PC's en randapparatuur en lege inkt cartridges;
het brengt allemaal geld op!

Een inzameldag wordt door GEEF JE MOBIEL ondersteund, zodat je in korte tijd en zonder al teveel inspanning een bedrag op kan halen voor je club. Door de actie te promoten via Facebook,  Twitter en je eigen website, worden alle leden in het netwerk betrokken bij het inzamel evenement. Enkele stichtingen en verenigingen, waaronder voetbalclub KSD-Marine uit Den Haag, gingen je al voor!

Voor het organiseren van een inzameldag kan je per e-mail contact met ons opnemen via info@geefjemobiel.nl.
Volg ons op Twitter @geefjemobiel